Zi cu soare!

1 ianuarie 2021

Prima zi a Noului An este o zi insorita, sa fie un semn ca tot anul va fi la fel!

De azi anul ce se asterne in fata noastra ne ofera 365 zile,8760 ore,525600minute,31536000 secunde,52 de saptamani(si o zi) pe care sa le traim dupa bunul plac,sa ne bucuram si sa profitam de ele la maxim.

4 anotimpuri de la care invatam mereu si mereu cate ceva.Puterea de a ne renaste in fiecare an.

Sa ne bucuram de tot ce ne ofera anul 2021 si in fiecare zi sa asternem un gand bun pe care sa-l impartasim cu cei dragi noua.

Sa-l ajutam pe 2021 sa fie bland cu noi, sa nu ne aduca zile grele.In noi sta puterea.

2021…sa fii mai bun!

6 răspunsuri la “Zi cu soare!”

  1. Poate va fi un an fierbinte, iar noi tot nu ne vom învata minte…”In noi sta puterea.”…?!…Poate, doar daca ne dezbracam de „noi” si daca ne învesmântam în vesminte naturale, de in curat, alb imaculat !.
    https://www.youtube.com/watch?v=_i5UdZuNmmY

    „Ramaneti in Mine,si Eu voi ramanea in voi. Dupa cum mladita nu poate aduce roada de la sine,daca nu ramane in vita,tot asa,nici voi nu puteti aduce roada,daca nu ramaneti in Mine. Eu sunt Vita,voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine,si in cine raman Eu,aduce multa roada; caci despartiti de Mine,nu puteti face nimic.”

  2. Așa este, trebuie să fii optimist. Virusul va continua încă câteva luni, dar putem face din fiecare zi ceva pozitiv, să trăim în dragoste și să ne bucurăm de fiecare minut.

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: