Vacanță…

Sursa pexels

Azi, îmi pregătesc cafeaua mult prea devreme. Nici măcar nu s-a luminat!

În mod normal acum trebuia să-mi pregătesc fiica de școală. Dar azi, NU! Azi este o excepție și această excepție v-a dura mai bine de două săptămâni. Suntem IAR intr-o „vacanță nedorită”. Nici nu-mi vine să cred că există și așa ceva…vacanță nedorită.

Dacă noi, maturii, suntem sătui de situația asta, nici nu vreau să mă gândesc ce-i în mintea unui copil. Nici nu s-au obijnuit bine la școală. Sunt alții care ” fizic” nici măcar nu au făcut.

Să fim serioși! Și noi am fost copii!

Să ne aducem aminte cât de greu era reintegrarea la școală chiar și după o săptămână de vacanță! Ce interes să mai aibă când știu că li se v-a lua din vacanta mare. Știm cu toții cât era de așteptată!

Vacanța asta nu e dată pentru ei, copii……ci pentru alți EI ( înțelegeți ce spun?!).

Din păcate tot greul cade pe noi părinții, pe profesori. Doar pe ce-i care-și vor da într-adevăr interesul! Nu putem decât să ne conformăm și cică să ne vaccinam!!!😠😠

Sunt doar curioasă de ce nu s-a trecut totul în online? Care le e interesul? Mă-ntreb dacă peste vreo două luni, când vor veni temperaturi de -20 de grade, tot la fel le vor da vacanță???

Dar gata, nu-mi face plăcere să scriu despre astfel de subiecte, pur și simplu mă seacă de putere și îmi dă o stare de nervozitate. Nu aș fi vrut să scriu un astfel de subiect aici în căsuța mea. Știu că întrebările trebuiau puse mai departe acolo „SUS”. Dar aș vrea să rămână martor a perioadei în care trăim…😔😔😔

‘Neața! 25 octombrie 2021

Un răspuns la “Vacanță…”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: