Un vis.

5 ianuarie’21

In fiecare dimineata la ora 8 imi suna ceasul desteptator.Nu am obiceiul sa-l aman de cateva ori pana sa ma trezesc. Imediat cum mi-a sunat m-am si ridicat in picioare,gata pentru ziua respectiva.

Astazi,insa nu am facut asa.Dupa ce am oprit alarma,nu m-am dat jos din pat.Am stat linistita si tacuta si am rememorat tot ce am visat. Ciudat,imi zic in minte! Nu e prima data cand visez un vis ciudat!

Ciudat si straniu mi se parea sentimentul ce ma apasa.Eram nedumerita,eram infricosata,eram uimita.

Se facea ca eram intr-o apa mare iar dupa o secunda nu mai eram.Eram inconjurata de prieteni din diferite parti,iar toti intre ei se cunosteau,apoi dintr-o dara nimeni in imprejurul meu nu mai era.Eram singura,apoi aceleasi imagini imi reapareau.

Cu un sentiment ciudat debea ma mai ridic din pat.Imi pregatesc cafeaua si asezata la masa incerc sa-mi schimb gandurile,dar toate reapar. Imi notez cateva din toate intrebarile ce-mi vin in minte. Ce sunt visele? Sunt ele amintiri? Sunt ele intamplari din viitor? Le caut pe fiecare in parte pe google si pe diferite saituri. Unele raspunsuri mai rau ma nedumeresc. Zic sa le las deoparte,aveam niste musafiri ce trebuia sa-i primesc,insa in tot timplul acesta mintea nu-mi statea decat la acest vis.

Deschid acest subiect cu musafirii mei,dar nu prea imi place ce aud asa ca imediat o las balta.

Seara,ma hotarasc sa-mi notez in jurnal cele visate.Nu faptul ca am avut un vis,nu faptul ca mi-au aparut in vis multi din prietenii mei sau ca eram in mijlocul acelei ape mi s-a parut ciudat.Am mai avut vise si toate nu au fost decat vise de noapte. Ciudat si la nelocul lui imi era sentimentul de il aveam.Acela de teama de parca as fi facut ceva rau. Sunt curioasa daca si voi ati patit vreodata ceva asemanator?

Pexels

3 răspunsuri la “Un vis.”

 1. Am păţit, da. Şi după un astfel de vis am fost toată ziua cu mintea numai acolo şi exact ca tine, cumva simţeam că eu am făcut ceva, nu ştiu să explic. Nu mă pricep la explicaţia viselor şi nici nu mă pasionează subiectul, dar da, mi s-a întâmplat ca unele să mă margheze.
  Am unul din copilărie pe care nu cred că-l voi uita vreodată şi nici nu-l prea povestesc, am impresia că a fost mai mult decât un vis şi a fost special pentru mine.

 2. Analizându-mi personal toate cosmarurile, visele, experientele si trairile obiective de la nastere pâna azi, constat cu bucurie ca tot ce am visat, experimentat, si trait, azi s-a înfaptuit spre a fi multumitor fericit si multumit, întelegând cât de mult Dumnezeu Tatal m-a iubit !
  Personal cred, ca imeni nu poate interpreta visele altora, (fiecare suntem unici si diferiti) decât doar, daca este desemnat (ales) si inspirat de Dumnezeu prin Duhul Sfânt, restul interpretarilor din carti sau alte surse si resurse de pe net, sunt speculatii si ghicitori relative, înselatoare, imitatoare însa extrem de tentante si atragatoare pentru lumea necunoscatoare de Cuvântul lui Dumnezeu AAAE.

  Toţi oamenii sunt vinovaţi
  Un cuvânt s-a furişat până la mine, şi urechea mea i-a prins sunetele uşoare.
  În clipa când vedeniile de noapte frământă gândul, când oamenii sunt cufundaţi într-un somn adânc, m-a apucat groaza şi spaima, şi toate oasele mi-au tremurat. Un duh a trecut pe lângă mine… Tot părul mi s-a zbârlit ca ariciul…
  Un chip cu o înfăţişare necunoscută era înaintea ochilor mei. Şi am auzit un glas care şoptea încetişor: ‘Fi-va omul fără vină înaintea lui Dumnezeu? Fi-va el curat înaintea Celui ce l-a făcut?’
  Dacă n-are încredere Dumnezeu nici în slujitorii Săi, dacă găseşte El greşeli chiar la îngerii Săi, cu cât mai mult la cei ce locuiesc în case de lut, care îşi trag obârşia din ţărână şi pot fi zdrobiţi ca un vierme!
  De dimineaţă până seara sunt zdrobiţi, pier pentru totdeauna şi nimeni nu ţine seama de ei.
  Li se taie firul vieţii, mor şi tot n-au căpătat înţelepciunea!

  Dumnezeu vorbeşte însă când într-un fel, când într-altul, dar omul nu ia seama.
  El vorbeşte prin vise, prin vedenii de noapte, când oamenii sunt cufundaţi într-un somn adânc, când dorm în patul lor.
  Atunci, El le dă înştiinţări şi le întipăreşte învăţăturile Lui, ca să abată pe om de la rău şi să-l ferească de mândrie, ca să-i păzească sufletul de groapă şi viaţa de loviturile sabiei.

  O dupa amiaza minunata, relaxanta, binecuvântata cu bucurie, pace si fericire reala, adevarata, draga Camelia

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: