Stie cineva vreun tratament pentru…dor?

O pastila minune care sa faca intr-o secunda dorul de cineva sa dispara, oare exista?Intreb si eu pentru sufletul meu caci noapte de noapte nu-mi da pace!

De o luna si ceva,s-a reinstalat in sufletul meu acest „virus dor”,care nu-mi mai da pace.S-a asezat laolalta cu mine,chiar in dreapta mea si tainuim de parca am fi „prieteni de-o viata”. Uneori ma face sa mi se umezeasca si ochii.Ma trezeste in miez de noapte si pana dimineata nu-mi mai da pace.Imi zice vrute si nevrute,plangem sau radem cu gura pana urechi de tot ce ne amintim.Eu ii spun ca totusi nu e bine,ca starea ce mi-o provoaca nu prea imi place.Dar „el” incapatanat din fire nu vrea deloc sa inteleaga.Ba chiar intr-o seara l-am trimis si acasa!Sa se duca unde-o vrea,dar pe mine sa ma lase! Mi-zis ca mai sta vreo doua luni apoi pleaca,caci vine „stapanul”sau sa-l inlocuiasca. Ehh!debea astept!Dar pana atunci nu are decat sa invete cu mine sa convituiasca. Primul pas: o sa-l invat sa spele vase!

2 răspunsuri la “Stie cineva vreun tratament pentru…dor?”

  1. Leac pentru dor!? Nu cred că ar trebui să se inventeze pentru că am rămâne goi, precum o nucă seacă! Dorul este dor! Este esența existenței umane!
    Numai bine!

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: