Reflexia din oglindă îmi dă farmec!

      
 Oglinda îmi spune mereu adevarul, şi mă lasă să mă văd aşa cum sunt. Nu încearcă să-mi ascundă ceva, sau să-mi lase falsa impresie că nu e nimic când de fapt acolo este. Ea este singura ce vede dincolo de privirea mea, dincolo de masca ce uneori pe fată mi-o asez. Îmi ştie toate perfecțiunile şi imperfecțiunile. Este martora a evoluției mele de când eram copilă şi până acum. Ştie fiecare rid şi locuşor de acnee. Ştie fiecare eşec şi fiecare victorie. Numai ea ştie de câte ori ei, m-am plâns. 

Dintotdeauna mi-a placut sa fiu cochetă. Nici chiar aşa să dau pe dinafară, doar mi-a plăcut să am grijă de mine. Nu mi-a plăcut să arăt ca fiind gata de pus în vitrină dar în schimb mi-a plăcut să se întoarcă privirile dupa mine. Iar pentru asta am avut multe de înfruntat. Şi cum sunt bătăioasă din fire nu am lăsat nimic să-mi stea în cale. Ştiți vorba aia „obrazul subțire cu cheltuiala se ține”? Cam aşa a fost şi la mine. Încă de când eram copilă pe la vârsta pubertații au început adevaratele probleme cu oglinzile în care mă priveam. Pe atunci fiind copilă nu mă lăsau părinții să intervin.Doar îmi spuneau că este vârsta şi că în timp acneea de pe fața de exemplu v-a disparea. Pe parinți i-am ascultat însă acneea nu mi-a dispărut chiar curând. De atunci am luat în serios problema şi ani la rând am tot căutat soluții specifice vârstelor.

Într-o zi cam tot prin primavară ca acum, m-am privit în oglindă. După cum am spus, ea ştie tot ce am trăit eu până în prezent, numai ea ştie de câte ori am plâns. Şi astfel i-am spus: „Oglindă,oglinjoară Care-i solutia ideală?”

Să vă spun sincer câte produse mi-am achiziționat fără să aiba niciun efect, în timp făceam o avere. Când găseam o cremă care îmi făcea tenul încat să exclam wow, după câteva alte utilizari problema îmi revenea. Şi tot aşa, excesul de sebum nu-mi dispărea, tenul era din ce în ce mai sensibil, iar eu tot mai dezamagită.

Imediat aud un raspuns scurt „cu farmec”. Ori oglinda mi-a răspuns, ori doar mi s-a părut. Însă să vedeți! Nici nu mi s-a părut nici nu mi-a răspuns. Mama era în cealălaltă cameră şi auzindu-mă mi-a răspuns. ” Ce să-ți fac eu dacă încerci toate prostiile, şi nu ai încredere în cele românesti!”

Întâmplarea aceasta s-a petrecut acum vreo 10-15 ani. După ce am renunțat să mai încerc diferite produse care doar îmi promiteau minuni şi am ascultat-o pe mama am început să folosesc produsele de la Farmec. Şi să vă spun sincer fără să exagerez chiar au făcut minuni. Şi acum la 35 de ani, nu acnee, nu piele uscată, nu exces de sebum.

De ce tocmai Farmec?

În primul rând pentru că este un produs 100% romanesc. ✔Pentru că are o tradiție de peste 120 de ani. ✔ Pentru că la ei găsesc cosmetice pentru orice tip de ten. ✔Pentru că ei au produse originale şi de calitat. ✔Pentru că le-am încercat pe propria mea piele.

Pentru că în toti aceşti ani am avut produsele de la Farmec de încredere, le-am închinat zi de zi şi un ritual de înfrumusetare pe care-l respect cu strictete.

 1. Dimineata după ce mă trezesc înainte să bâjbâi după cafea dau fuguța la baie şi pe 2-3 discuri de demachiante îmi pun apă micelară şi îmi masez fața. Partea plăcută este că nu necesită clătire. Astfel dacă apa este rece pot astepta pânaă se încălzeşte. Doar cu o mişcare tenul îmi rămâne curat şi catifelat. Chiar ş peste zi când simt nevoia de un refresh o folosesc cu încredere.
 2. După ce mi-am curațat tenul, cu degetele îmi punctez câteva picături din cremă hidratantă de zi cu SPF10. În timp ce mi-o masez pe fața pun şi de o cafeluța.
 3. Peste zi pentru că ştiu că vârsta trebuie să mi-o mențin o altă cremă cu acid hialuronic aplic.
 4. Apoi o cremă contur pentru ochi.
 5. Seara acelaşi ritual, o crema antirid de noapte îmi aplic iar. Şi nu uit bineînțeles şi de o mască.

Pentru că sunt născută sub semnul evoluției şi îmi place să aleg tot ce e mai bun pentru mine cu ajutorul produselor din cei cinci pasi de mai sus obțin mereu un efect radiant sanatos.

Am aflat că de curând Farmec a lansat sub umbrela gamei Gerovital H3 Evolution linia Perfect Look care conține produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice pentru toate tipurile de ten şi îngrijirii corporale. Gama are la bază o formulă inovatoare compusă din Acidul Hialuronic 4D și Uleiul natural din Trandafir Sălbatic, pentru o acțiune duală, atât de îngrijire, cât și de înfrumusețare.

Cât de curând „Gerovital H3 Evolution Perfect Look” ajunge şi la mine în coş.

Tenul meu este mulțumit de alegerea mea cum de altfel şi eu sunt mulțumită de el. Daca nu aş fi avut şi alegeri mai puțin inspirate cu siguranță nu aş fi ştiut ce înseamnă un produs de calitate. Nu regret evoluția produselor cosmetice de până acum cum de altfel nici evoluția mea pentru ca toti aceşti paşi m-au făcut să mă cunosc mai bine să ştiu exact ce mi se potriveste . Până să ajung la cea mai bună versiune a mea a fost cale lungă. Au fost ani în spate în care reflexia din oglindă îmi oferea dezamagire. Atât tenul meu cât şi eu am evoluat frumos. Astăzi pot să spun căci mă iubesc în întregime!

Surse foto/ www.pixels.com

www.farmec.ro

Articol scris cu farmec pentru Competiția Spring SuperBlog 2021

3 răspunsuri la “Reflexia din oglindă îmi dă farmec!”

 1. „În primul rând pentru că este un produs 100% romanesc. Pentru că are o tradiție de peste 120 de ani. Pentru că la ei găsesc cosmetice pentru orice tip de ten. Pentru că ei au produse originale şi de calitat. Pentru că le-am încercat pe propria mea piele.”

  Totusi, (999)Noi unA credem ca dupa ’89, tot ce a fost original, natural, magic, minunat, a fost de straini cumparat, amestecat, clonat, furat, degradat iar pretul la produsele ramase naturale s-a majorat, multiplicat cu 1000% ! 🙂
  Un weekend magic, minunat, binecuvântat în vesminte de Lumina Divina îmbracat, draga Camelia !

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: