Randuri despre ganduri

Uneori gandurile imi sunt impotriva.Ma lupt cu ele o zi intreaga,incerc sa le gasesc raspunsuri, dar in zadar. Dupa toata „lupta” asta a mea ma aleg doar cu dureri de cap. Si cum defel nu renunt usor la lupta,dau cu ceaiuri dau cu pastile numai sa nu ma las victima.

Stiti,mai devreme cand mi-am notat in jurnal mi-am dat seama ca aceste ganduri in general sunt omniprezente. Fie ca e zi sau noapte,ele exista.Stau acolo „pitite” si cand gasesc un moment propice ies la iveala.

Si ce fac ele?Ce stiu mai bine!

Isi aleg o zi.Dar stau bine si gandesc ce zi sa-si aleaga.Nu-si aleg asa la intamplare.. Si fac ce fac si aleg taman o zi in care nu-ti mai vezi capul de treaba. Si iti da o stare deaia de numa-numa,de incerci sa le alungi prin toate modurile posibile.Le amani,le promiti ca o sa le descosi mai tarziu.Bineinteles ele nu si nu!Si ce le faci cand vezi ca nu poti sa le dovedesti? Te lasi prada lor! ITI FACI O CAFEA PROASPATA…te asezi intr-un loc relaxant cu jurnalul in fata si incepi sa le asterni pe hartie. Le scrii asa cum se aseaza ele,fara sa le editezi fara sa le amesteci.Doar le scrii in ordinea lor.Nu incerci nici macar sa le contrazici.Si stiti ce iasa…o poveste taman buna pentru viitor.

20 februarie 2010

5 răspunsuri la “Randuri despre ganduri”

  1. Îmi plac gândurile albe, nespuse, nescrise, exprimate tainic în cerul noptilor de vise. 🙂
    Personal, cred ca primul, cel mai îndelungat, epuizant, greu de purtat, complicat, adeseori de nesuportat, pentru majoritatea lumii extenuant si deprimant *Razboi Universal*, este cel rational-sentimental, tainic, invizibil, intelectual, paradoxal, pe care fiecare om nascut vreodata din femeie pe acest pamânt, îl duce fiecare cu Sine însusi, de când se naste pâna la mormânt.
    O saptamâna magica, sublima, binecuvântata cu bucurie, pace, dragoste si Lumina Divina, draga Camelia !

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: