Piscina ideală….e la mine acasă!

Atunci când zic vară,când zic soare, gândul mă duce la piscină. La propria mea piscină!

După gradele din termometru e lesne de înteles că primăvara în sfârşit „a venit” !

Dar ştiți că pe cât de greu a venit pe atât de repede o să treacă. Dar nu e cu supărare că o să vină vara cu al ei soare! De ce iubim noi vara? Bineînțeles pentru căldura ei, pentru posibilitățile pe care ni le oferă. De la vacanțe la mare, la munte, simplele drumeții până la zilele însorite petrecute la piscine. Cum eu şi familia mea suntem mari iubitori de apă, în fiecare an ne programăm temeinic un concediu pe care să-l petrecem la mare iar duminicile le petreceam la piscine.Ne place teribil senzația pe care o aveam în mijlocul apei. Reuşim să ne eliberăm de stresul acumulat din timpul săptămanii, de toxinele acumulate în organism şi nu mai vorbesc de distracția de care aveam parte.

Din păcate de un an nu mai avem astfel de momente plăcute. Din cauza pandemiei şi a restricțiilor nu am mai avut parte de niciun concediu. Pentru siguranța noastră şi a celor din jur, ce-i iubim, am preferat sa renunțăm total la ele şi toată atenția s-a îndreptat către casa în care locuim. Dar nu am niciun motiv să mă plâng. În perioada asta am învațat să mă bucur mai mult de casa ce înseamnă cu adevărat „acasa”, să prețuiesc fiecare lucruşor din jurul ei, ceea ce cu un an în urmă nu făceam la maxim. Jobul, călătoriile care ne puneau mereu pe drumuri nu-mi dădeau acest prilej. Am învățat să trăiesc şi altfel şi am văzut că se poate.

După cum am mai zis, întreaga familie suntem iubitori de apă iar in vara anului trecut cel mai mult am dus lipsa unei iesiri la piscină. Astfel anul acesta să nu mai simțim lipsa atât de mare căci cu siguranța nici acum nu va fi vreo schimbare ne-am decis să ne facem în propria curte o ……..piscină.

Da! Propria noastră piscină care să fie o oază de relaxare, de distracții, de răcorire atunci când afară termometrul anuntă caniculă. O piscină privată, personală care să ne bucure şi care să ne protejeze de orice. În perioada aceasta o piscină proprie este ideală împotriva virusului, ce a întors lumea pe dos. Bineînțeles gândurile noastre au fost departe de o piscină normală pe care să o schimbăm an de an. Ne doream una durabilă şi de calitate dar în aceelaşi timp să ne încadram în bugetul disponibil.

După ce ideea a fost pronunțată primul pas ce trebuia pus în aplicare era daca aveam totul disponibil. Căci pe lângă bugetul de care trebuia să dispunem trebuia să mai țin cont şi de trei alte aspecte pentru început:

După ce le-am bifat pe toate trei mulțumind şi curții binevoitoare pe care o deținem, am început documentarea. Deoarece nu ştiam foarte multe amănunte pentru început am preferat să mă documentez. Cum toată lumea când vrea să-şi achiziționeze un lucru, prima întrebare care îi trece prin minte este PREȚUL, asta m-am întrebat şi eu. După prima căutare pe saiturile aferente am înțeles că prețul unei piscine diferă în funcție de:

✔dimensiune✔tipul de structura ales
✔forma✔gradul de echipare a piscinei
✔finisaje✔modul de exploatare(publica sau privata)
✔sisteme de filtrare

După ce toate cele de sus îmi erau bine definite nu mi-au mai rămas decât să caut firma perfectă pentru construirea piscinei perfecte. Dar înainte trebuia să aleg un model de piscină din cele disponibile: –piscine metalice; -piscine din beton; –piscine din otel; -piscine din lemn.

Cum noi oscilam între o piscină metalică sau o piscină din beton, pe saitul „PiscineIeftine.ro” am găsit tot ce ne interesa, iar atuul pe care ni-l oferea sunt produsele garantate nemțeşti.

Ce îmi oferă Piscineieftine.ro?

Pe lângă calitatea superioară şi testarea produselor înainte de a fi oferite clienților, garantarea celui mai bun raport calitate-preț din România. ●Consultanta gratuita la biroul firmei de a lua decizia cea mai buna. ●Explicarea pas cu pas! ●Transportul gratuit pe teritoriul României, de asemenea şi montajul gratuit. ●Posibilitatea de construire a unei piscine chiar dacă eşti persoană juridică sau persoană fizică. Astfel ei crează piscine de lux dar şi piscine de familie. ●Timpul de livrare este de 2 zile iar construcția durează în medie de 3-5 săptămâni în funcție de tipul de piscină dorit. Aici un factor foarte important ce au ținut să mi-l precizeze este faptul că durata de montare este influențată de condițiile meteorologice. Este de înțeles de la sine că dacă plouă nu se pot executa lucrările. Piscineieftine.ro este o societate de piscine ce şi-a câstigat încrederea clienților prin echipa celor 20 de angajați ce fac tot posibilul ca montarea piscinelor să fie la timp.

Alegerea mea!

După ce am pus în balanța modele de piscină pe care ni le doream alături de sumele estimative oferite de consultanți, decizia noastră s-a îndreptat către o piscină din structură metalică fiind una din cele mai accesibile piscine din punct de vedere al prețului cât şi al instalării propriu-zise.

Am optat pentru o piscină ovală îngropată. Nu mi-am dorit să fie foarte mare. Mi-am dorit doar să fie perfectă pentru întreaga familie.

Piscina Metalică Ovală numită şi Hobby Pool este renumită pentru faptul ca este foarte uşor de montat.Are o lungime de 7m cu 3.5 m lătime iar adăncimea fiind de 1.5 m. Bazinul oval din oțel galvanizat se instalează subteran(îngropat) şi necesită un radier din beton armat şi doi pereți laterali de sprijin de beton sau bolțari. Această piscină este cea mai accesibilă atât ďin punctul de vedere al prețului cât si al instalării propriu-zise. Este încadrată în categoria piscinelor ieftine la o calitate durabilă şi peste ani.

Avantajul piscinelor este kitul complet pe care îl are, astfel nu trebuie să cumpăr eu altceva de care cu siguranță nu aş avea habar.

Ce conține kitul unei piscine metalice?

E bine de ştiut ce conține chiar dacă această informație este doar informativa pentru mine.

Pe lângă piscina propriu-zisă am optat şi pentru proiectoare subacvatice cu lumină colorată şi bordură perimetrală din piatră compusă. De asemenea aici găseşti şi prelata de vară sau prelată de iarnă.

Întreținerea

Apa trebuie tratată periodic pentru evitarea instalării bacteriilor.Trebuie de asemenea controlată dacă îndeplineşte parametrii normali de funcționare. Întreținerea nu trebuie făcută obligatoriu de un expert, dacă sunt urmate cu exactitate precizările din manualul dat, atunci pot şi eu ca beneficiar să am grija de întreținerea piscinei. Iar dacă beneficiarul unei piscine nu ar avea timp suficient pentru mentinerea ei, echipa Piscine Ieftine se poate ocupa contra cost. De asemenea exista un robot de curătare a piscinei, pe care nu trebuie să-l controlezi, un sistem automat de dozare a chimicalelor şi un sistem de electroliza salina .‼ De ştiut este că aceste echipamente se pot achiziționa şi după montarea piscinei.

Construirea

După ce partea de documentare a fost pusă la punct şi toate actele au fost îndeplinite a urmat construirea în sine. De aici a urmat partea cea mai grea. Câteva zile bune curtea mea a fost un şantier în toata regula. Dar gândul că în locul unde până mai ieri era gazon si noi ne petreceam după-amiezile în scurt timp va trona o piscină formidabilă, mă făcea totuşi să nu mă impacientez şi să am rabdare. Echipa profesionistă a făcut ca mormanul de pământ scos cu excavatorul şi groapa imensa rămasă, pe fiecare zi cand eu ajungeam acasă de la serviciu să se transforme în paşi treptați până ce mi s-a îndeplinit visul cu ochii.

Mulțumiri!

Astfel m-am alăturat celor peste 200 de clienți mulțumiți de calitatea echipei Piscineieftine, calitate şi pricepere care au dobândit-o în cei 10 ani de cand sunt pe piață. Iar piscina mea se alătură celor 35 000 mc de apă tratată anual şi 45 000 mp de finisaje. Decizia să mă alătur echipei ElcoraPiscine a fost una înteleaptă din primul moment în care am intrat pe saitul lor şi mi s-a aràtat prețul corect chiar şi redus, comparativ cu alte firme de piscine cu produse ” made în China” ce m-au lăsat dezamagită când la o scurtă privire nu aveam nici o informație despre produsele respective, nici măcar posibilitatea de a pune produsul în coş.

P.S Faptul că am alocat bugetul vacanțelor pentru realizarea propriei piscine, a fost cea mai înțeleaptă decizie luată de familia mea până în momentul de față.Prețul investit acum va reveni în economia realizată în timp! Următorul pas este achiziționarea unor şezlonguri de calitate de altfel, umbrele. Ce să mai…vreau să mut atmosfera de la piscinele publice la mine acasă, în propriu meu cămin. Piscina am, muzică am, păhăruțe cu umbreluțe am….. să vină vara zic!!!!!!!

Articol scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: