Miercuri,10 martie

Draga jurnalule,

Cand te-am deschis de dimineata si mi-am notat data parca nu mi-a venit sa cred. Am mai baut o gura de cafea ca sa fiu convinsa ca sunt treaza.Am mai verificat pe calendar inca o data daca am vazut corect data. Totul pare normal asa cum vad. Dar parca ceva nu se leaga. Ceva imi lasa impresia ca totusi nu e bine. Bun,e adevarat ca suntem in 10.Nu contest!Toate aplicatiile imi arata asa! Dar ce nu inteleg, este februarie sau martie. Telefonul imi arata ca-i martie,privelistea de afara imi arata ca-i februarie. Sa ma minta pe mine,ochii?!?Sa am halucinatiì de la raceala?!? Sau telefonul imi face vreo farsa,vrea schimbat??(S-a plictisit de mine).Cine o fii de vina???? Hai,ca „Ploua in luna lui Marte” am mai citit la Nichita Staneacu. Dar sa ninga cu asa fulgi mari,nici mie nu-mi vine sa cred!!!!!

Am asteptat cu nerabdare sa treaca „babele” si sa vina odata primavara, ba chiar am facut si schimbul de haine cu cele mai subtiri, chiar fredonam zi de zi cantecelul „Vine,vine primavara!”. Si ce sa vezi?!?!…………… Ia zapada,Camelia!.

La voi cum este??? Va bagati la o bulgareala virtuala???

Trandafirasii mei!🥰🥰🥰🌹

7 răspunsuri la “Miercuri,10 martie”

 1. Bună seara , Camelia ! 🙂
  NATURA încă este INDEPENDENTĂ și face ce ” vrea mușchii ei” ! ! ! 🙂 🙁 🙂
  CAISUL plantat de mine în spatele blocului în 14 MARTIE 2003 în MEMORIA bunului meu TATĂ plecat la venerabila VÂRSTĂ de 94 de ANI în locuri doar de DUMNEZEU și EL știute , după valul de CĂLDURĂ de la mijlocul lui ” FĂURAR” a ÎNFLORIT deja , dar acum , NINSOAREA și-apoi ÎNGHEȚUL ce sigur va veni la NOAPTE 🙁
  va curma VIAȚA gingașelor FLORI ………………….
  În concluzie ,
  pe malul DUNĂRII bătrâne IARNA își ” face de cap” 🙁
  la ora asta NINGE 🙁 🙁 iar NOAPTEA se anunță GEROASĂ !!! 🙁 🙁 🙁
  Alioșa !!! 🙁 🙁 🙁

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: