,

FRISOMAT…partenerul de nădejde!

In ziua de astăzi ca să-ți faci o afacere nu mai este atât de greu dacă ştii la cine să apelezi!

Asta îi spun eu fratelui meu când intră năvală peste mine în birou cu un teanc de hârtii în brațe şi mă roagă să-l ajut.Oboseala i se vede în privire si după cum işi masează picioarele.Imi pare rău că încă trebuie să bată din usă în usă pentru a afla detaliile pe care şi le doreşte pentru a pune în aplicare afacerea pe care a visat-o de mult timp.Ca să-şi facă hala de depozitare de care are nevoie merită efortul pe care îl face,imi zice el, mie,dar mai mult işi mărturiseşte lui pentru că ştie părerea mea încă de la început.

De câteva ori i-am spus că cel mai uşor ar fi să contacteze o firmă care să se ocupe de totul de la început până la sfărşit.Dar el încăpătânat din fire nu vrea să credea că există cineva în România care se ocupă cu proiectarea,dezvoltarea, producerea si construirea halei metalice din oțel laminat pe care şi-o doreşte.

Cred că este timpul să mergi pe mâna mea,îi spun fratelui meu.Plimbarea asta a ta nu îti dă decât dureri de cap.Il intreb dacă îşi mai aduce aminte de prietena mea Doina,dar nu îmi este surprinzător zâmbetul de îi apare pe chip.E clar că îşi aminteşte!Îi spun că ea cu ajutorul unei firme şi-a făcut sera de flori pe care şi-o dorea,şi fără atâtea bătăi de cap şi într-un timp record.

Încep să-l văd că dă înapoi.Că doar deh….este rac!Şi parcă ar vrea să afle informațiile despre această firmă care i-ar uşura munca total.Desii îi sugerasem să ia in calcul şi aceasta înca de la început el se încăpătânase să nu mă asculte.

FRISOMAT-INOVATORI IN HALE METALICE

Se aşează mai confortabil lângă mine în fața calculatorului.Îi spun că pană aici a fost marea lui căutare şi că de acum vine partea cea mai uşoară dacă se lasă pe mâinile lor,şi încep să-i prezint ce urmă să fie salvarea sa.

Istoric

Compania FRISOMAT şi-a început activitatea în anul 1978 în Belgia alături de cel care şi-a pus toate visele în aplicare Guy Somers. De la începuturile sale de acum 43 de ani,au construit peste 35000 de hale metalice în toata lumea.Au filiale în 14 țari(Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România,Rusia,Olanda,Ucraina),şi facilități de producție în Belgia,Rusia şi Brazilia. FRISOMAT România-a luat naştere în 1996.Pe lângă sediul central din Piatra Neamț, ei au birouri în Otopeni şi Cluj Napoca,acoperind toata țara.Până în acest moment Frisomat şi-a pus amprenta construind peste 850 000 m2 în toată țara noastră. FRISOMAT România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat. Datorită standardelor de producție şi a sistemului de montaj efectuat cu echipele proprii experimentate,halele metalice FRISOMAT au un timp de construcție în medie de 3-5 săptămâni.

Privim cu satisfacție pozele ataşate pe saitul lor  https://www.frisomat.ro cum le-a fost evoluția în toți aceşti ani.

CONSTRUIREA

FRISOMAT:

– proiectează,dezvoltă,produce şi construieşte hale metalice din oțel laminat la rece optimizat pentru dimensiuni standarde din Seria Go,care au numeroase avantaje.

-proiectează,produce şi montează hale 100% personalizate din Seria Pro.

-ofera soluții pentru destinații multiple de la depozite,la hale de producție,birouri chiar şi săli de sport.

hale depozite
sursa foto: Frisomat hale de depozitare

Frisomat pune accent pe eficiența,seriozitatea,consultanța şi un raport avantajos calitate-preț în construcția de hale industriale.

Frisomat Buliding
sursa foto: Frisomat hala cu acoperis in doua ape

Consultanții Frisomat sunt alături de clienți în toate etapele proiectului de la alegerea halei,ofertare,proiectare şi producția materialelor de construcție până la livrare şi montare.

production halls steel industrial buildings PEB
sursa foto:Frisomat hale de productie

Mulțumit de ce tocmai îi citeam dar şi nerăbdător fratele meu începe să deschidă tot mai multe pagini şi trece de la una la alta nevenindu-i să creadă că avea totul la îndemână dar nu a vrut să vadă ceea ce eu îi tot sugeram.

Privirea îi rămasese pe pagina cu proiecte hală metalica Frisomat.De aici a aflat că poate să construiască hala metalică cu FINANȚARE DIN FONDURILE EUROPENE.Tot ce trebuia era să-şi organizeze temeinic care îi sunt dorințele şi care îi sunt aşteptările.

hala industriala finantare europeana

Hala de productie Frisomat raspunde cerintelor sale iar asta ii ofera un atuu.

Pe lângă halele industriale, Frisomat oferă sprijinul în proiectarea: -halelor depozitare; -magazinelor şi spațiilor comerciale; -showroom şi service auto; -ateliere; -depozitare în vrac; -sali de sport; -sala de evenimente; -hangar avioane; -arenă echitație etc.

Dupa tot ce am gasit şi am vizionat împreuna cu el despre Frisomat am ajuns la concluzia că merită să-ți pui in mainile sale toate speranțele.

Iata de ce i-am recomandat tocmai Frisomat:👇👇👇

Avantajele pe care le oferă FRISOMAT în ridicarea unei hale metalice rapide sunt multiple.

✔Iți dă posibilitatea să economiseşti timp si bani.

✔ Iți oferă optiuni nelimitate.

✔Iți oferă solutii complete de la A la Z.

Şi ce poti să-i oferi tu la schimb?INCREDERE TOTALĂ!

In lunga noastră căutare pe saitul său aflam că în acea zi Frisomat Romania împlineşte 25 de ani de activitate.Şi ce am putea să-i facem mai de preț cadou decât încrederea noastră în ei.

Asa după cum mă şi aşteptam fratele meu s-a alăturat celor 869 de anteprenori din România,astăzi având o afacere de succes şi numai cuvinte de laude despre hala de o deţine.Iar eu prin cuvintele sale şi prin experienţa sa recomand cu încredere halele metalice produse de Frisomat.

Ca un posibil viitor anteprenor dragă FRISOMAT,iți doresc tot mai mulți ani de succes. ”INNOVATORS IN STEELS BUILDING/INOVATORI IN CONSTRUCTII METALICE”

Acest articol a fost scris pentru Competia Spring SuperBlog 2021.

4 răspunsuri la “FRISOMAT…partenerul de nădejde!”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: