File rupte din jurnal..ziua 34

Stiu ca nu spun ceva nou. Probabil toți ne-am ars măcar o data. Am avut încredere în cine nu trebuia. Am pus prea mult suflet acolo unde chiar nu era nevoie. Fiecare dintre noi am reacționat dupa cum am crezut de cuviință. Unii poate ne-am răzbunat mai devreme sau mai târziu, alții poate doar am evitat pe cât posibil situatia.

Eu de exemplu am preferat sa respir de trei ori profund, sa gândesc la rece și sa nu mai despic firu-n pe moment. Am preferat sa ma retrag în cochilia mea și sa ma gandesc ca totul se întoarce.                                                 Am cautat ceva mai buna soluție pentru a rezolva situația data și am așteptat sa treacă.

Nu pot sa spun ca nu m-a durut răspunsul josnic de l-am primit. M-a durut a naibii de tare! Îmi venea sa arunc cu vorbe si-n stanga si-n dreapta, vorbe negândite, inima statea sa-mi sara din piept și capul sa-mi explodeze. Doar mi-am zis singura și astăzi notez; IERT DAR NU UIT!   Doar astfel am putut sa depășesc momentul.

2 răspunsuri la “File rupte din jurnal..ziua 34”

  1. Am citit articolul tău în care ți-am văzut exprimarea offf-urilor de pe sufletul tău. M-am regăsit în cele spuse de tine. Totuși, am încercat și încă mă străduiesc să nu mai controlez ce nu e de controlat, iar dacă sunt situații dificile și consider că le fac față și depind de mine, mă implic, dar dacă sunt oameni cu probleme care au mania de a tulbura apele, are tăticu grijă de ei.

    Să auzim de bine și să trăim în pace cu toți oamenii care vor pace.
    Îți doresc un weekend minunat, Camelia!

  2. E greu sa ierți dar mai greu este să îți recunoști că cel iertat esti tu . Că în acest minunat univers ne întâlnim cu sufletul nostru in altul , tot ce uram la cei cu care interacționăm uram la noi … E o constatare ce schimba cursul întregii înțelegerii aducând cu adevărat cuvântul iertare in sufletul nostru.

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: