De luni…

Azi incep ziua …obosită. Pentru ca ieri a fost o zi de duminică foarte încarcată.

Un termen limită de pregătire a articolului despre bijuteriile Indira. Venirea în vizită a persoanelor dragi. Teme şi cuvinte în franceză de învățat cu fie-mea, drepte, semidrepte şi unghiuri. Totul a decurs bine şi frumos. Printre râsete si clipe de bucurii, seara pe ultima sută de metri încercam cu disperare să trimit articolul pentru Competiţia SuperBlog, dar din păcate pentru munca mea nu am reuşit, la timp! Abia după o orā i-am dat de cap. Păcat! Dar asta este, învătare de minte să nu mai las totul pe ultima clipa. Desii sunt organizată, se pare că trebuie sa fiu si mai mult de atât. Şi pe lângā asta să pun serios „burta pe carte” în ale ìnformaticii. Ca deh, nu le putem ştii pe toate. Se pare că pentru moment copierea unui text m-a pus la pământ. Dar mi-am revenit şi i-am dat …viceversa. Daca azi-noapte ziceam, gata nu mai fac niciun articol. Căci e inutilă munca în fața unui text necopiat la timp. De dimineața, cafeaua mi-a şoptit ca să mă uit pe urmatoarea probă. Că nu ne dăm noi bătute atât de usor. Şi iată-ne pe amândouă laolaltă pregătite de un nou atac. Cred ca şi schimbarea orei şi-a spus cuvântul. Oare se pune dacă eu eram tot pe ora cea veche??? (glumesc🤣).

Cel puțin îmi place că vremii i-a venit mintea la cap. După atâta ploaie si frig, gata iese soarele şi vine căldura aia pe care o tot aştept.

Soarele e sus, deci hai trezirea! ‘Neata bună să vă fie!

2 gânduri despre „De luni…

  1. Buna ziua se cunoaste de dimineata, dupa ce ti-ai dat cu apa rece pe fata, ori dupa un dus complet, rece ca gheata, sa simti mai profund, gustul aromat al cafelei si… Viata ! 🙂
    O saptamâna magica, minunata, binecuvântata, cu bucurii, pace, fericire si împliniri, în viata reala si adevarata, draga Camelia !

Lasă un răspuns