Daca nu acum,atunci cand???

Chiar asa!Toata ziua am robotit prin casa,mare lucru sa stiti ca nu am facut,dar in schimb timpul repede am mai trecut. Inca de dimineata incerc sa iau o pauza si sa scriu ceva.Imi tot repet in minte ca sa nu uit. Zic ca poate am timp la cafea dar dis de dimineata  telefonul mi-a tot sunat. Apoi am zis ca-mi termin treaba  si dupa ma apuc de scris. Nu s-a putut nici asa. Dupa ce apelurile de telefon au incetat,a inceput Facebook-ul sa-mi trimita notificari.Iar m-am luat cu altceva si am amanat.La ora 16 mi-am pus alarma sa sune…am zis gata cu treaba acum ma asez la birou si-mi notez gandurile de azi.Dar surpriza…ma cauta cineva.Imi las cu greu pixul  pe agenda din birou si ies si surpriza…era curierul.A venit cu comanda lui fie-mea.Ce sa mai scrii!!!🙃🙃
Bucuria ei mare mi-a capatat atentia.Ii pusasem comanda o tabla si pana nu ne-am plictisit de scris si de desenat pe ea nu am lasat-o.
Apoi m-am pregatit pentru invitati si gata ziua a trecut.Sa nu uit sa va spun ca am amanat alarma de vreo cinci ori toata ziua.
Acum e trecut de ora 23,deja linistea s-a lasat in casa,toata lumea s-a bagat la somn.Acum pot sa-mi scriu gandurile linistite.Bine,doar cele care mi le mai amintesc din cate am tot adunat in minte.
Pentru ca azi este Sf Ioan Botezatorul voiam sa urez  celor ce imi viziteaza „casuta” un „la multi ani” din tot sufletul meu.Mai devreme nu s-a putut sa urez(eu am incercat ati vazut) dar sper sa nu fie foarte tarziu nici acum.
Si voiam sa-mi mai urez si mie „La multi ani”,pentru ca si eu sunt o Ionela.
        Seara faina!

10 răspunsuri la “Daca nu acum,atunci cand???”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: