Cumpărături cu spor… la Negociat.ro

Cumpărăturile online dacă până nu demult pentru mine erau un subiect tabu, având întâmplări neplăcute cu comandarea şi primirea diferitelor produse. Astăzi după ce am găsit platforma care îmi oferă toate cele dorite la un loc, pot sa spun că am devenit loială ei dar în acelasi timp si a cumpărăturilor online. Orele petrecute în magazinele fizice, care se lăsau cu dureri de cap, cu produse negăsite, cu haos, acum printr-un simplu click s-au terminat.

Atunci când doream să îmi cumpăr ceva anume de pe internet, spre exemplu o carte, căutam doar acele sait-uri destinate ei. Iar dacă se întampla să-mi doresc să mai pun altceva comandă trebuia să verific alte si alte sait-uri cu ce anume doream. Iar acest lucru mi se părea o corvoadă. Aveam zece sait-uri deschise deodata.Puneam comenzile iar până îmi ajungeau acasă uitam care şi cum sunt. Şi să nu mai spun şi de timpul în care trebuia să astept fiecare comandă în parte. De foarte multe ori renunțam la a mai pune comenzi şi preferam să mă duc la cumparături în magazinele fizice unde găseam totul la un loc şi nici nu trebuia să mai astept.

Toate aceste se întâmplau înainte de a-mi asculta colega de muncă despre locul de unde îşi face ea cumpărăturile. Intr-o zi auzindu-mă că mă tot vait că trebuie să fac cumpărături peste cumpărături, îmi zice că de ce nu le comand de pe marketplace.

Cum nu ştiam ce înseamnă îi cer mai multe detalii. Iar ea îmi spune că este ce tocmai fac eu zi de zi doar că totul se rezolvă printr-un click şi fără atâta bătaie de cap. Practic este o piață a mai multor piețe.

Explicația ei mă amuză puțin. Şi o întreb dacă e posibil aici sa găsesc şi făină si televizoare sau haine, toate la un loc.

Bineînteles ca raspunsul a fost da, aici gasesc absolut tot ce am nevoie. De la produse de îngrijire corporală, jucarii, produse de menaj, electrocasnice, auto până la alimente consumabile chiar si mult mai multe.

Ideea de a cumpăra toate cele dorite dintr-un singur loc mi se pare chiar interesantă si avantajoasă.

Iar surpriza placută pe care imediat o observ când deschid saitul recomandat de colega mea, este că aici poți chiar şi tu să devii vânzător. Iar dacă vrei să comanzi mai mult de 10 produse de acelasi fel poti chiar să le şi negociezi, ieşind în câstig cu diferența.

Multe am văzut şi am auzit la viața mea dar aşa ceva încă, nu!

Iata ca se poate …Marketplace Negociat.ro

Deşi de la lansarea lor pe 1 decembrie 2019, au ajuns într-un timp foarte scurt să aibă peste 250 de vendori-parteneri înregistrați si peste 120 000 de produse listate în cateva luni.

Anul trecut în 2020 vânzările au crescut cu 456%, iar acest fapt denotă calitatea saitului.

După ce m-am convins că se poate, şi că merită toate şansele am zis ca să pun şi comanda propriu-zisă. Aici a apărut partea cea mai dificilă, căci nu ştiam pe care categorie să mă opresc mai întâi. Din toate aveam nevoie de câte ceva.

Prima dată m-am oprit la Casa, Bricolaj si Petshop… aici am gasit în sectiunea Lumânări si Aromaterapie, preferatele mele lumanari bio.

De ce sunt preferatele mele? Pentru că atunci când le aprind emană în toată casa un miros de flori de portocale şi migdală, vanilie şi vată pe băț. Parfumul lor mă relaxază atunci când scriu, mă deconectează de la stresul zilnic şi contribuie la refacerea echilibrului.

Lumânarea parfumată bio Harmony 05 PuroBio Home este certificată BIO care garantează că parfumul folosit este bio natural fără niciun risc pentru sănătate, conținând 95% ingrediente bio.

https://www.negociat.ro/lumanare-parfumata-bio-harmony-05-120g-purobio-home/

Apoi m-am oprit în categoria JUCARII, COPII SI BEBE.

De aici mi-am dorit sa-i cumpăr şi fiicei mele un joc cu mărgele, puzzele-uri şi un kit de pictură pe numere,pentru acele zile cand plictiseala isi spune cuvantul.

Kit pictura pe numere schipper ingerul nostru pazitor
https://www.negociat.ro/images/detailed/487/Kit-Pictura-Pe-Numere-Schipper-Ingerul-Nostru-Pazitor.jpg

Cu ajutorul acestui SuperSite mi-am recapatat încrederea şi răbdarea de a mai face cumpărături online.Acum ma organizez temeinic de câte ori îmi doresc o sesiune de cumpărături.Doar adaug în coş de cate ori am nevoie de un produs în plus iar acest fapt mă ajuta de a nu ramane niciodata în pană. Acesta reprezintă marele avantaj a unui marketplace online:

-produsele sunt mereu la un click distantă de mine; -comanda poate fi înregistrată la orice oră; -plata se poate face ramburs sau cu cardul; Iar daca ai în sânge dăruirea de a târgui pentru ceea ce doreşti să devină al tău cu un singur click pe negociaza poți da start.

Sursa foto:https://marketplace.negociat.ro/

Articol scris pentru Competitia Spring SuperBlog 2021

Un răspuns la “Cumpărături cu spor… la Negociat.ro”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: