Clipe cu bune si rele.

Ma gandesc la secunda trecuta din viata mea cat a fost de importanta si cat de banala mi se parea. Sa fie o singura decizie si o simpla intamplare, responsabile de ce va urma… Nu as fi crezut! Atatea ganduri, atatea fapte, atatea persoane alarmate. Toate incercand sa lupte cu *clipa* cea grea.
Astazi sunt linistita, si ca in fiecare dimineata obisnuita imi beau cafeaua in tacerea meditand…. pana acum ma gandeam la viitor. la ce imi doream, la ce imi lipsea….. imi notam mereu planurile, gandurile spre viitor. Dar azi… nu! Nu pot sa mai fac aceelasi lucru. Sunt in acelasi loc, cu aceeasi ceasca de cafea. Si nu-mi mai notez gandurile spre viitor…. Pentru prima data cred ca-mi notez gandurile spre trecut. Spre cate am facut in acea clipa. Oare toate au venit de la sine, pentru ca asa a fost scris!? Acum nu ma gandesc la ce as vrea, ci la ce ar fi fost dupa acel **daca**. Daca in acea clipa nu ar fi fost nimeni in imprejurul meu, care sa ma impinga la ce a fost bine, daca din comoditate as mai fi stat, daca din bunul simt la meu de a nu deranja, nu actionam…. ce s-ar fi intamplat??
Poate ca nu e bine sa mai ma gandesc la acest *daca* dar involuntar imi apare in minte, si-mi pune bariera la gandurile de viitor. Acea *clipa* mi-a arata cat sunt de importante ceea ce am…. si de cine ai nevoie defapt. Nu lucrurile fizice…. ci persoanele dragi.
Stiu ca totul se uita …… si peste timp va fi un gand vag… dar va fi aici notat.

Un răspuns la “Clipe cu bune si rele.”

  1. Buna ziua!
    Suntem cu totii procrastinati de sistemele aparentelor materiale, înselatoare, mortale… 🙂
    Un sfârsit de saptamâna relaxant, în toate aspectele binecuvântat si luminal, draga Camelia!

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: