,

Bijuteriile …si noi!

Îmi place să scriu şi fac asta foarte des, scriu pe telefon,pe calculator sau în jurnalul meu personal. Scriu că-mi place să-mi pun creativitatea în mişcare, să-mi notez găndurile şi uneori visele.Acest fapt îmi impune să-mi privesc mâinile încontinuu. În micile mele pauze pe care le fac, toată atenția se îndreaptă către mâini. De aceea acord o importantă atenție asupra manichiurii şi a podoabelor ce le port. Pe lângă inelul de logodna şi verigheta pe care le port cu sufletul şi care îşi ocupă locul lor pe veci pe inelar, le alătur alte diferite inele, brățări sau ceasuri. Fie că e un inel cu o piatră prețioasă sau nu, fie că e o brățară finuță sau evidentă, asta contează mai puțin. Relevant este faptul că îmi place starea pe care mi-o dă atunci când le port şi când le ştiu asortate cu un colier şi o pereche de cercei.

Bijuteriile sunt un mod de înfrumusețare. Cum zi de zi ne îngrijim tenul, pielea sau ne place mereu să ne aşezăm un ruj pe buze pentru a ne schimba starea sau pentru a ne pune în evidență frumusețea, un loc tot atât de important ocupă şi bijuteriile de le purtăm. Căci ele nu sunt făcute să fie purtate doar la ocazii speciale cum multe dintre noi avem părerea. Ele purtate oferă un maxim de elegantă.

Chiar foarte des apelez la bijuterii ca o sursă pentru a oferi un cadou. Pe cât de mult îmi place să le primesc pe atât de mult îmi place să le şi ofer persoanelor feminine dragi mie. Iar pentru acest lucru am o sursă de încredere în care mereu mă pot baza.Aceasta este saitul…INDIRA.

DE CE TOCMAI INDIRA?

Pentru ca INDIRA mi-a câstigat încrederea încă de la început, de la prima folosire!

În urmă cu doi ani am primit de la soțul meu o brățară de argint. Atât de încântată am fost de ea încât am purtat-o de nenumărate ori. La început o foloseam după modul obijnuit. De câte ori ajungeam acasă şi mă apucam de treabă o dădeam jos pentru a nu avea neplăcuta surpriză de a se înnegri. Şi în una din zile, am uitat! Şi bineînțeles că surpriza mi-a fost plăcută când după o lungă sesiune de curățenie generală în toată casa cu diferite substanțe, urmat de un duş fierbinte, am realizat că brățărica mea era intactă. Fără nici măcar o schimbare! De aici a plecat primul meu pas de încredere către bijuteriile INDIRA.

Din acel moment am rămas loială bijuteriilor Indira, pentru că mi-au oferit exact ce am avut nevoie.Pe lângă calitatea şi atenția cu care sunt create în atelierele din străinătate adaugând posibilitatea de returnare în maxim 30 de zile în caz de ai greşit mărimea sau între timp ai realizat că defapt îți doreşti alt produs dar din impuls ai luat cu totul altceva, până la atenția acordată micilor detalii. De la ambalajul cadou dăruit pentru fiecare bijuterie în parte, până la programele lor de loialitate.

Ca să vă spun drept, în coşul meu de cumpărături pe saitul INDIRA tot timpul sunt bijuterii salvate pentru cadourile feminine din viata mea. Cum în urmă cu puțin timp a fost ziua de naştere a fiicei mele bineînțeles că am apelat la ajutorul meu de încredere. I-am ales o pereche de cercei din argint, două flori de mărgăritar proaspăt culese şi făurite de maestrul bijutier special creați pentru stilul ei activ. Mi-am zis doar după o scurtă privire că ei sunt exact ce-i trebuie. Cu care se va simți în acelaşi timp şi o domnişoară cocheta dar şi o prințesă războinică.

Iar pentru că în scurt timp va veni şi ziua de nastere şi a celei de a doua persoană importantă sufetului meu, nepoata mea, care acum deja este o adolescentă, pentru ea am ales un set din inele din argint, coliere şi brățări. Ştiu cu siguranță că se va bucura nespus de mult la primirea lor, aşa cum în urmă cu câtiva ani, se bucura mereu când îi cumpăram papuşi.

INDIRA…oferă o gamă variată de bijuterii cum ar fi:

●inele- din aur de 14 K, argint, argint placat cu aur, inele cu pietre naturale, inele cu zirconiu;

●cercei- lungi, rotunzi, cu şurub, cuff, pentru copii, cu perle;

●coliere- din aur, cu si fără pietre, cu perle, lanțuri;

●brățări- bangles, din aur, cu perle, cu şi fară pietre prețioase;

● brățări de picior;

● pandantive.

Pe lângă aceste minunate bijuterii, vă puteti baza mereu atunci când doriți să faceți un cadou, în iscusința lor de a le împacheta formidabil, chiar alături ataşând o felicitare cu gânduri bune.

O dată ce păşeşti pe meleagurile INDIRA, vei fi cucerit/ă de ce îti poate oferi. E imposibil să nu te îndrăgosteşti sau măcar să nu-ți rămână gândul pentru o bună perioadă de vreme la minunățiile sale. Pietrele precum Ametist, Cuarțul Roz, Topazul albastrul, Smaraldul şi altele la fel de prețioase sunt măiestrite cu delicatețe în podoabele ce noi le iubim să le oferim persoanelor dragi dar şi nouă înşine.

Dacă eu nu v-am convins cât sunt de minunate, puteți intra şi singurei ca să vă convingeți aici ⬅⬅⬅

Surse foto: www.indira.ro colaj realizat cu Canva.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021 proba nr 10.

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: