Amintiri….

29.12.2020

Trag linie ziei de azi si ma declar istovita si multumita.Azi a fost una din zilele alea in care incerc sa fac totul cat pot de perfect.De 10 ani incoace fac lucrul asta.

Dis de dimineata m-am inarmat cu rabdare si cu putina magie de copilarie.Am in spate 10 de ani de cand fac lucrul asta si deci nu imi mai este atat de greu.

Credeti-ma sa rezistati in preajma unor copii fara sa da-i in mintea lor nu prea se poate!

Azi fiica mea a facut zece ani.Si pe cat de malancolica am fost de dimineata cand am realizat ca ea chiar face zece ani,pe atat de energica am devenit in momentul cand au venit copii invitati.

Am cautat  sa multumesc pe fiecare in parte,sa bag ce melodie vrea cutarica dar in acelasi timp sa nu supar si sarbatorita.Sa caut cate un joc interesant pentru fiecare grupulet.Mai ceva ca atunci cand erau mici. Ca sa-i multumesc pe toti pana la sfarsitul zilei,nu am reusit!

Multe multe peripetii mi-au facut copii, azi.La unele am ras copilareste cu ei iar la altele m-am gandit mai bine ca eu sunt „maturul” dintre ei.Cert este ca imi este dor de copilarie.

Poate ca intr-o zi o sa va povestesc si despre prietena de mi-am facut-o azi si despre prietenul ei Blegutul.O fetita adorabila.

Intr-o idee, ziua de azi a fost pentru fiica mea.O zi pe care in fiecare an mi-o notez,o memorez,pentru ca vreau cat mai mult timp sa ma pot bucura de ea.

As fi avut mai multe de povestit,dar nu stiu cum sa va spun dar joaca m-a cam obosit.

P.S. Sa nu crede-ti ca am stat in mijlocul lor si m-am jucat mai mult ca ei,doar am intervenit cand vedeam ca deja erau plictisiti.🥰🥰🥰😇😜

364/366…2 zile ramase.

Pexels

6 răspunsuri la “Amintiri….”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: