Altceva !!!

Da, azi vreau sa scriu despre altceva. Ceva cu totul diferit din ce am facut pana acum. Vreau sa va impartasesc niste ganduri.

Din anumite motive am slabe sanse sa ma pot angaja desi imi doresc. De ceva timp tot caut si tot caut,dar din pacate nu gasesc.Mi-as dori un job pe care sa pot sa-l onorez cu brio de acasa din fata calculatorului sau a telefonului. Dar din pacate nu gasesc nimic🥺 Doar vanzari de produse,dar totusi nu mi-as dori asa ceva.

Ce ziceti,puteti sa-mi dati cate ponturi? O indrumare!

4 răspunsuri la “Altceva !!!”

  1. Ai aplicat pe vreun site din ăsta cu joburi?
    Dintre cei pe care îi ştiu că lucrează de acasă, o singură persoană face contabilitate, separat de jobul ei. Ia actele de la două firme şi le face acasă. Ceilalţi lucrează doar acum, cu pandemia, nu că asta presupune jobul. Şi am citit pe FB la o tipă pe care nu o cunosc personal, că preia comenzile de pe un site cu produse. Adică nu sună ea, să convingă pe cineva să cumpere. Este site şi cine vrea ceva sună la un număr să comande. Ea răspunde la telefon de acasă şi preia comanda.
    Ah, mint. Mai ştiu o tipă care lucrează pentru un site din ăsta de anunţuri, dar în altă limbă. Stă la PC şi urmăreşte anunţurile care intră ca în moderare. Se uită să nu fie limbaj vulgar, anunţuri cu probleme, taie ce-i de tăiat şi aprobă ce e de aprobat.
    Altceva nu ştiu. De aia zic, depinde şi cam în ce zonă ai vrea şi e important şi programul şi salariul, normal. Pe astea, cum e e-jobs, ai încercat?

  2. Joburi de genul backoffice, asistent vanzari, relatii clienti etc. iti ofera posibilitatea asta sa vb la tel, sa fie joburi de birou. Eu am schimbat multe joburi si stiu ce inseamna sa cauti, aplica la orice ti se pare ok ca ce scriu ei in descriere nu e de fapt ce va trebui sa faci in fiecare zi. Bafta!

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: