8 februarie 2021

Ziua 39 a anului este o zi cu o surpriza placuta. Este ziua care o inchinam celui mai frumos sentiment trait de omenire si a efectului sau. Este „Ziua Internationala a Rasului si a Fericirii”.

Cand ati „ras” ultima data?Cand ati lasat totul deoparte si v-ati gandit cu totul la fericirea voastra?Acum mult timp,asa-i?

Probabil multi dintre noi invinuim „pandemia” pentru ca nu am mai ras,nu am mai fost fericiti in ultimul timp.Altii vor invinui „banii” si lipsurile materiale .Vor spune cu siguranta ca „nu pot fi fericiti,cand stiu ca nu au ce isi doresc sau nu pot oferi celor dragi ce isi doresc cu adevarat.Dar oare in lucruri sta adevarata fericire?In ceea ce primim si in ceea ce oferim? NU!

Fericirea adevarata vine din lucruri mici, simple,de nimic.

Sa invatam de la copii cum fericirea vine din orice lucru ce-l inconjoara. Cum orice zambet asezat pe chip iti poate insenina intreaga zi.

Un râs sănătos te poate ajuta la diminuarea presiunii arteriale.

Stresul va fi de domeniul trecutului, iar buna dispoziție va crește la cote nebănuite. Înconjoară-te de oameni amuzanți și deschiși.

39/365

2 răspunsuri la “8 februarie 2021”

  1. (999)Noi unA, subscriem zicerii lui Charlie Chaplin, iar în acest context, ne felicitam ca nu am pierdut multe zile din aceasta viata. În special de când cu pandemia, zilnic ne cuprinde veselia, privind la stirile de pe mapamond, în special cele din România ! 🙂
    Noapte linistita, relaxanta, binecuvântata, draga Camelia !

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: