3 martie…..

Nimic nu poate fi mai frumos decat lumea pe care o creezi cu propriile ganduri.Pe care o scrii cu propria mana.In care iti pui toata increderea si speranta. In care pui un pic din tine. Ce poate fi mai frumos ca atunci cand tu creând,dai viata unor personaje.Le pui suflet,le dai trup. Te implici in trairile lor.Le pui zambet pe fata.Le asezi lacrimi in priviri.

Nimic nu poate fi mai satisfacator decat atunci cand stii ca toata munca ta sta asezata in niste cuvinte insirate intr-o carte.

Azi,3 martie este Ziua Mondiala a Scriitorilor.La multi ani si felicitari pentru aceeia care prin gandurile sale creeaza o lume mai buna si o aseaza in carti.

P.S Mi-as dori candva sa ma numar si eu printre ei.😀😅

4 răspunsuri la “3 martie…..”

  1. Esti déjà o scriitoare ! La multi ani si la mai mare !
    Orice om original, natural, normal, rational-sentimental, gânditor, este un mic, mai mare sau genial autor-scriitor, mai cu seama când îsi exprima vizibil, deschis în scris emotiile, starile si sentimentele prin care trece, în cuvinte si fraze, lasând în urma, generatiilor care îi vor urma, amprentele personalitatii unice, inconfundabile, imprimate în cuvintul scris, prin care, fiecare creator-scriitor, îsi expune vizibil, public, propria imagine, amprenta, caracter, identitate, unica, irepetabila si inconfundabila.
    Zile minunate, binecuvântate, împrimavarate, cu bucurie, pace fericire si multa sanatate, draga Camelia !

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: