24/365

Stiti ce-mi place cel mai mult la zilele de iarna???…Zilele calduroase!

Poza Pexels

Ador zilele de iarna  cand dupa o perioada de inghet vin cateva zile cu temperaturi mai ridicate si parca te scoate din starea de amortire deja obijnuita.
24.01.2021
Inca de dimineata soarele mi-a facut cu ochiul si m-a ademenit.A stat frumos la geam si a asteptat pana i-am dat voie  de dupa draperii sa-mi intre in casa.Dupa ce si-a facut treaba si a incalzit bine toata incaperea mi-a soptit ca misiunea lui este sa scoata toata lumea afara.
M-am lasat purtata de razele lui si am iesit la o mica plimbare.Intr-adevar privelistea nu m-a incantat extraordinar dar m-am perpelit de pe o parte pe alta mai rau ca o pisicuta. Am privit minute in sir la cum se joaca copii, la jocurile copilariei.M-am bucurat si am ras copios alaturi de ei.Parca nu as fi vrut sa se mai faca noapte si sa intru dinou in casa.Dar cu regret soarele a dat cu ultimile raze,semn, ca ziua este pe sfarsit.Retrasa in casa „la gura sobii” imi insemnez gandurile de peste zi.Cred cu tarie ca unele zile sunt date de D-zeu pentru a ne intari psihicul chiar atunci cand avem nevoie.Oare ziua de  maine cu ce va mai veni??

4 răspunsuri la “24/365”

Lasă un răspuns


%d blogeri au apreciat: